Skip to main content

Productiedoelen en ondersteuning Apple in versie 3.3

video2

Versie 3.3 is nog gebruikersvriendelijker

 

De recent uitgebrachte versie bevat behalve nog meer gebruikersvriendelijkheid, ondermeer met toelichtingen en uitleg in het programma zelf, nieuwe, belangrijke mogelijkheden:

iCal ondersteuning voor Apple Gebruikers (iPhone, iMac)

Het persoonlijke agenda bestand met het dienstrooster kan nu ook in het iCal-formaat geexporteerd worden en is daardoor geschikt voor import van alle gangbare agenda-pakketten, ook die op de Apple iMac, iPhone, iPod etc.33 ical

33 productiedoelen

Productiedoelen

Om de voortgang van de ingeplande werkcodes nauwkeurig te volgende gedurende het jaar en te vergelijken met de zorgproductiedoelen die de maatschap voor dit jaar bepaald heeft.

Productieplanning

Per dag wordt de planning van de productie afgestemd om het rooster van afdelingen waarmee de maatschap samenwerkt, zoals de poliklinieken en OK-capaciteit.

Door per dag de productieplanning van maatschap, ziekenhuis, polikliniek, of juist een combinatie van die drie naast het rooster bij te houden kan tijdens het roosteren door middel van heldere indicaties bijgehouden worden of de productiedoelen nog op schema liggen.

33 productieplanningDoor de gewerkte werkcodes steeds bij te houden kan de geleverde productie steeds vergeleken worden met de gestelde doelen, zowel in tabellen als in grafieken.

Bekijk ook de video's met toelichting