Skip to main content

Schitterend werkschema in versie 3.6

v360 werkschemaIn veel maatschappen wordt -met de hand!- het dienst/werk-rooster in een werkschema voor een week overgenomen, opdat voor alle medewerkers goed zichtbaar is wie op welke plek staat elke dag. En wie dienst heeft. Zo'n praktisch schema wordt met Applicura's Roosterplanningsysteem voor Medisch Specialisten heeft ontwikkeld, nu automatisch samengesteld uit de beschikbare gegevens. Het enige wat gekozen kan worden is de week.

Geheel aanpasbaar aan uw afdeling

De afkortingen van de medisch specialisten staat in het overzicht, netjes gegroepeerd per hoofdactiviteit, zoals die ingesteld is voor elke maatschap. Als meer dan één medisch specialist dezelfde werkcode uitvoeren, wordt dat netjes weergegeven. De Werkcodes, indeling, opmaak van het overzicht is geheel naar wens van elke maatschap in te vullen.

Flitsend snel in de artsenkamer en op de polikliniek

Doordat er geen gebruik is gemaakt van macro's om dit schema samen te stellen staat dit schema bovendien in een flits op het scherm en kan het netjes op een A4 uitgeprint worden om in de artsenkamer en bij de poli-dames op te hangen...

Voorbeeld-afdruk van het werkschema: pdfWerkSchema Zorgologen 2012_Wk4 Demo_v362.pdf: