• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

De nieuwe website van het Pijncentrum Roosendaal werd zaterdag 8 juni gelanceerd onder veel belangstelling op de Open Dag van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Het pijncentrum wordt gevormd door de anesthesiologen-pijnspecialisten en pijnconsulenten van de RVE Pijn van het FZR.

pijnwijzer v07Anesthesiologen-pijnspecialisten van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal presenteren hun zorg betrouwbaar, uitgebreid en onafhankelijk op internet. En toch duidelijk verbonden aan hun ziekenhuis door het slimme design van de website.

Huidige patiënten vullen efficiënt het pijn patiënten formulier in. Nieuwe patiënten worden correct en integer geïnformeerd over pijn, behandelingen en met welke behandelingen het Pijncentrum Roosendaal zich onderscheidt.

Fraai en patiëntvriendelijk is de pijnwijzer op de site. 

Sterke elementen van de site zijn:

 Bekijk hier alle mogelijkheden

De site werd in een zeer prettige samenwerking tussen de ICT projectmanager, aneshestiologen, vormgeefster en secretariaat ontwikkeld door Applicura en enthousiast gelanceerd op de open dag van het Franciscus Ziekenhuis op 8 juni.

De site is nu een stevige basis om komende jaren de zorg verder toe te lichten, meer medewerkers artikelen te leren toevoegen en met meer mogelijkheden, zoals formulieren, de zorg nog beter en specifieker af te stemmen op de juiste patiënten.

 

ict oplossingen

Login