• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

Vandaag gaf de Joomla-community versie 3.9 vrij. Een speciale versie, die in de roadmap naar Joomla 4.0 ingevoegd werd, vanwege de in Europa ingevoerde privacy-wetgeving (AVG/GDPR). Het bevat de Joomla Privacy Tool Suite,

een extensie die het mogelijk maakt dat Joomla-gebruikers zelf inzicht kunnen krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens, deze kunnen aanpassen en verwijderen. Een belangrijke extra optie is dat de log-mogelijkheden fors uitgebreid zijn en dat ontwikkelaars van extensies hun software makkelijk daarvan gebruik kunnen laten maken. En dat is weer belangrijk om na te kunnen gaan wie wat heeft gedaan, geprobeerd en ingezien op een Joomla-website. Ga je om met patientgegevens in een Joomla-website dan schrijft bijvoorbeeld NEN 7513 regels en richtlijnen voor mbt logging van activiteiten.

Afgelopen tijd inventariseerde Applicura de mogelijkheden van de Privacy Tool Suite. En vandaag zijn alle Joomla-websites ge-upgrade naar Joomla 3.9. Binnenkort zullen we in overleg met onze klanten de mogelijkheden van de Privacy Tool Suite activeren en het gebruik toelichten.

Lees meer over Joomla 3.9, de Privacy Tool Suite en alle andere verbeteringen.

Of bekijk de video op Youtube:

ict oplossingen

Login