Skip to main content

Lancering website Pijncentrum Roosendaal

De nieuwe website van het Pijncentrum Roosendaal werd zaterdag 8 juni gelanceerd onder veel belangstelling op de Open Dag van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Het pijncentrum wordt gevormd door de anesthesiologen-pijnspecialisten en pijnconsulenten van de RVE Pijn van het FZR.

pijnwijzer v07Anesthesiologen-pijnspecialisten van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal presenteren hun zorg betrouwbaar, uitgebreid en onafhankelijk op internet. En toch duidelijk verbonden aan hun ziekenhuis door het slimme design van de website.

Huidige patiënten vullen efficiënt het pijn patiënten formulier in. Nieuwe patiënten worden correct en integer geïnformeerd over pijn, behandelingen en met welke behandelingen het Pijncentrum Roosendaal zich onderscheidt.

Fraai en patiëntvriendelijk is de pijnwijzer op de site. 

Sterke elementen van de site zijn:

 Bekijk hier alle mogelijkheden

De site werd in een zeer prettige samenwerking tussen de ICT projectmanager, aneshestiologen, vormgeefster en secretariaat ontwikkeld door Applicura en enthousiast gelanceerd op de open dag van het Franciscus Ziekenhuis op 8 juni.

De site is nu een stevige basis om komende jaren de zorg verder toe te lichten, meer medewerkers artikelen te leren toevoegen en met meer mogelijkheden, zoals formulieren, de zorg nog beter en specifieker af te stemmen op de juiste patiënten.