• Websites 2 1200px
  • Websites 1 1200px

De waarde van de medisch specialist

waardespecialist2 82px

Velen spreken in de huidige zorgmarkt over de prijs/kwaliteit-verhouding van de behandelingen die medisch specialisten verrichten. Voor medisch specialisten is kwaliteit het enige dat telt en waarmee zij zich onderscheiden.

 

Medisch specialisten zijn hun hele carriere bezig met kwaliteit & innovatie

Medisch specialisten leveren een waarde, waarvan de politiek vooral vindt dat die te veel geld kost, maar voor de patiënt onschatbaar is. Hoe krijg je die waarde correct, genuanceerd en krachtig over de bühne en innoveer je bovendien voor nog betere zorg ?

Lees meer: De waarde van de medisch specialist

Kwaliteit en efficientie

Verbeter de Zorg

Medisch specialisten leven voor de hoogste kwaliteit zorg. In elk medisch specialisme zijn initiatieven om de kwaliteit te verbeteren, met nieuwe apparatuur, techniek, methodes en wetenschappelijk onderzoek. Er wordt samengewerkt met andere medisch specialisten in patiëntgerichte thema-poli’s.

Goede zorg leidt tot sterke kwaliteitsindicatoren, het is van belang die actueel, duidelijk en vindbaar te communiceren!

Met informatietechnologie is nog veel winst in kwaliteit en efficientie te behalen.

Hoe kan ik de beste zorg ter wereld aanbieden en optimaal combineren met ondernemen in een zorgmarkt ?

Publieke opinie

Publieke opinie & imago

U bouwt jarenlang zorgvuldig aan een goede reputatie. U wilt graag eerlijk zijn over uw kwaliteit. U publiceert zelfs medische missers om van te leren.

Wie communiceert nu de kwaliteit van de medisch specialist? Het ziekenhuis? De zorgverzekeraar? En is die correct, actueel? Is het er überhaupt wel?

Maar, patiënten schrijven hun ervaring met u als feit in fora op internet en niemand controleert! Berichtgeving in de media mist nuance. Een fout kan tot enorme schade aan uw carriëre leiden. Of u nou gelijk heeft of niet...

Laat ik anderen mijn waarde toelichten? Hoe bewaak ik zelf een goede reputatie en informeer correct over mijn vak ?

ICT zorgt voor betere zorg

Verbeter kwaliteit en efficientie van de zorg

Meerdere initiatieven tonen aan dat gebruik van ICT de kwaliteit van de zorg hoger maakt. De patiënt bezoekt uw website en verschijnt beter geïnformeerd in uw spreekkamer. Hij/zij wordt effectiever behandeld, met meer vertrouwen.

Internettechnologie maakt communicatie met de patiënt eenvoudiger en zorgt voor een efficiënter proces op uw polikliniek.

Die patiënt wordt op het juiste spreekuur geplaatst. doordat hij op de site een triageformulier invult. En na de behandeling vult hij zijn ervaringen in: belangrijke gegevens voor de kwaliteitsindicatoren van uw praktijk.

Verhoging van kwaliteit en effectiviteit is uitstekend te bereiken door slimme inzet van internettechnologie.

Innoveer en benut kansen

Innoveer, benut kansen en sta sterker

De zorgverzekeraar beloont medisch specialisten die investeren in zorg. Uw site straalt vertrouwen uit en uw patiënt weet hoe de behandeling zal verlopen. Net als de verwijzer en de verzekeraar.

U versterkt uw positie bij de onder-handelingen over zorginkoop met zorgverzekeraar en ziekenhuis door kwaliteit te noemen en concreet te maken. U bent transparant.

Innovatieve initiatieven, zoals een on-line intakes, vragenlijsten, anamneses, digitaal spreekuur, afspraken maken, inzage in het patiëntdossier verhogen uw professionaliteit en kwaliteit.

Laat zien dat u investeert in betere zorg als een innovatieve ondernemer in de medische zorgmarkt.

Communiceer zèlf uw waarde

Communiceer zelf uw waarde

Publiceer zelf uw waarde op het internet en laat zorgverzekeraar, de patiënt, de verwijzer, de huisarts en uw collegae weten waarin u zich onderscheidt.

Uw praktijk wordt via Google goed gevonden. U kunt nu zelf uw doelgroepen genuanceerd, correct en actueel informeren, waardoor het vertrouwen in uw praktijk toeneemt.

Vertel over uw successen, uw succesvolle behandelmethodes. Vertel het als u hoog vermeld staat in de “lijstjes”. De journalist googelt ook...

Maak uw waarde tastbaar. Zodat de patiënt die u de beste zorg kunt leveren u ook daadwerkelijk zal vinden.

ict oplossingen

Login