Skip to main content

2e Website voor Centrum voor Urologie

website cvu v2 350pxNaar aanleiding van het enorme succes van de eerste website voor het Centrum voor Urologie is een tweede website ontwikkeld met de nieuwe versies van de software en talloze verbeteringen.

Het centrum voor Urologie wordt gevormd door de urologen en medewerkers van de maatschap urologie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Verbeteringen door te leren van eerste website

De verbeteringen kwamen voort uit de wens om veel meer on-line en door patienten zeer gewaarde formulieren in te richten en natuurlijk ook door de ervaringen met de eerste website.

Zo blijken veel patiënten voor hun bezoek aan de polikliniek te willen weten met welke dokter ze een afspraak hebben. Op de nieuwe site kan de patiënt de urologen nu door fraai fotowerk de uroloog recht in de ogen kijken.

De structuur van de site is verbeterd en specifieke aandachtsgebieden van deze maatschap worden helderder in beeld gebracht. Door de uitgebreide medische informatie over ziektebeelden, behandelvormen en allerlei informatie over de werkwijze van het centrum wordt de patiënt betrouwbaar en integer geinformeerd. Dagelijks bezoeken rond de 600 patiënten de website.

Patiëntvriendelijke formulieren en minder administratie voor specialist

Voor het themaspreekuur voor bekkenbodemklachten zijn speciale intake-formulieren voor nieuwe patiëntes en anamnese-formulieren toegevoegd die ingevuld wordt door de uroloog en/of gynaecoloog als de patiënt het spreekuur bezoekt. Uit de ingevulde gegevens wordt een kant-en-klare brief aan de huisarts waardoor de administratieve belasting van het bekkenbodemteam aanzienlijk verminderd is.

De site is ook te gebruiken met mobiele devices (iPhone, iPad, Android etc) en uiteraard is de site optimaal beveiligd en wordt er nimmer privacy-gevoelige medische informatie via e-mail over internet verstuurd. 

De site is ontwikkeld in Joomla versie 2.5.3, met een JAT3-template van Joomlart. Voor de formulieren wordt RS-Form!Pro intensief ingezet. 

www.centrumvoorurologie.nl