Skip to main content

Algemene kenmerken en sterke punten

Video 3 - Algemene kenmerken en sterke onderscheidende puntenDeze video geeft een overzichtelijk beeld van het Dienstroosterprogramma voor Medisch Specialisten. Het belicht de specifieke kenmerken en geeft aan waarom de oplossing beter geschikt is en voordeliger dan andere dienstrooster-oplossingen.

Ontstaan vanuit de praktijk

De oplossing werd in eerste instantie geschikt gemaakt voor de maatschap van gynaecologen van mijn vrouw in 2005 en vandaaruit steeds sterker en uitgebreider. In 2010 werd het een verkoopbaar product waar andere maatschappen ook hun voordeel mee gingen doen.

Sterke kenmerken van de oplossing

Het beschrijft de structuur van de oplossing, met het on-line deel tbv de roosterwensen, de werkwijze in MS-Excel, de verschillende soorten uitvoer v/h dienstrooster en de integratie met de digitale persoonlijke agenda op -bijvoorbeeld- de iPhone of andere smartphone.

Dit is een wat meer commerciële video die laat zien wat de onderscheidende kenmerken van de oplossing zijn en waardoor die het beste past op alle soorten maatschappen en afdelingen van medisch specialisten.